Ingrediënten voor 4 personen:
- 16 drumsticks met vel
- 70 g boter
- 2 el olijfolie, plus extra voor de bakplaat
- 200 g Parmezaanse kaas fijn geraspt
- 2 el gedroogde oregano
- 2 el pikant paprikapoeder
- 2 tl gedroogde peterselie
- zout en peper
1. Verwarm de oven voor op 195' C.
2. Smelt de boter in een pan op een laag vuur. Voeg dan de olie toe en giet het mengsel in een mengkom. Wentel de drumsticks goed door het mengsel.
3. Meng de Parmezaanse kaas, oregano, paprikapoeder en de peterselie in een andere kom en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Doe dit mengsel in een diepvrieszak. Voeg de drumsticks één voor één toe, sluit de zak af en schud alles goed tot het vlees gelijkmatig gepaneerd is. Masseer zonodig het vlees door de zak heen, zodat alles goed hecht.
Bron: Tana's keukengeheimen, Tana Ramsay